27.1.2015

kirjoja, kirjoja



Luin ensimmäisen Elmerin tammikuun alussa lasten satutuokiossa ja ihastuin. Hauska pieni ja värikäs norsu. Suosittelen lämpimästi pienille iltasaduksi. Ei ole liian pitkä ja helppo lukea.
Elmeri-kirjoja on useita, joten jos Elmeriin ihastuu, ei tarvitse jättää yhteen.










E-kirja löytyjä. Elisan e-kirjoissa oli tämä hauska Noksu-sarja. Hinta ei päätä huimannut ja tilasin muutaman. Luin lasten satutuokiossa yhdessä lasten kanssa eli lapset saivat "kääntää" sivua (kirja on tabletilla) ja osa jopa luki pieniä lauseita itse. 

























Tilasin äänikirjana Herra Huu, Rouva Huu ja Vauva Huu. Taattua Huu-sarjaa. Tästä olen vielä nauttinut aivan itse. Hannu Mäkelän Herra Huussa on sitä jotain. Mäkelän tyyli kirjoittaa uppoaa minuun.


Leipätyö (opettaminen) on vienyt hiukan aikaani rakkaalta harrastukselta eli kirjoittamiselta. Lähinnä lyhyet sadut ovat vielä päässä. 
Sain juuri loppuun satusarjan Pullukasta enkelistä. Siinä tarinat sen verran pitkiä, että mietin vielä laitanko niitä blogiin ja jos laitan, niin miten.
Mutta yllätän kyllä jossain vaiheessa lyhyillä saduilla blogin lukijoita, kunhan saan ne päästäni paperille. Äänityksiä tulee toki myös, kunhan saan uuden mikin (entinen särkyi). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti