27.10.2015

Saduntekijä ja Puuskatuuli -sarja

Julkaisu-uutinen


Saduntekijä ja Puuskatuuli -sarjan kaksi ensimmäistä osaa on nyt julkaistu. Tarkemmat esittelyt kirjoista ja linkit lukunäytteisiin Kirjalabyrintin ja jälleenmyyjien sivuille löydät kirjasarjan omalta välilehdeltä: Saduntekijä ja Puuskatuuli.
Kirjojen esittelyihin pääset myös etusivun vasemmassa laidassa olevista kirjojen kansikuvista.

Seitsemän osaisen sarjan ensimmäinen osa:

 
Satusarjan ensimmäisessä osassa Puuskatuuli tapaa Saduntekijän.

Puuskatuuli on pieni kaupunkilaistuuli, jonka elämä käy välillä tylsäksi. Mirvan lomamatka maalle kuulostaakin mielenkiintoiselta vaihtelulta ja Puuska päättää lähteä Mirvan ja hänen isänsä matkaan. Merkillisessä talossa metsän keskellä tuuli kohtaa Hiiden. Mikä Hiisi on olentojaan ja kuka on loruloitsut taitava Saduntekijä? Puuskatuulen elämä muuttuu kertaheitolla! 








Sarjan toinen osa:



Satusarjan toisessa osassa Puuska lentää kaupunkiin suorittamaan ensimmäistä tehtäväänsä.

Saduntekijä lähettää Puuskatuulen etsimään satuloitsun tarvitsijaa. Puuska kuulee itkua ja päättää ottaa siitä selvää. Onneton poika ei löydä kotinsa ovea. Merkillistä! Kun Saduntekijäkään ei keksi, mistä voi olla kyse, neuvoa kysytään Tietäjä Koivulta. Mutta vasta salaperäinen yöllinen vieras tuo selityksen. Millaisia ovat vain harvoin esiin tulevat menninkäiset?








KIITOKSEN PAIKKA:

Haluan kiittää tästä päivästä erityisesti kustannustoimittaja Jenny Peräahoa Kirjalabyrintistä. Hän mahdollisti suurimman unelmani toteutumisen. Satuni ovat nyt e-kirjoina kaikkien luettavissa.
Kiitän kuvituksesta Susan Seppälää. Hänen kuvituksensa antavat tarinoille raikkaan tuulahduksen ja samalla vanhoihin suomalaisiin uskomuksiin kuuluvat hahmot saavat tämän päivän "vaatteet" ylleen.
Kiitän perhettäni kaikesta tuesta ja poikaani Markoa valokuvista. Kiitän vielä hyvää ystävääni Pirkko Rossia, joka kannusti minua kirjoittamisen alkuaikoina.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti